Siirry sisältöön

Dialogi-verkkomedian käyttöehdot

Dialogi-verkkomedian kustantaja ja sisältöjen julkaisija on Diakonia-ammattikorkeakoulu. Diakonia-ammattikorkeakoulu kustantaa ja julkaisee palvelun materiaalit.

Dialogin tarkoitus on tehdä näkyväksi Diakonia-ammattikorkeakoulussa olevaa asiantuntemusta sekä tukea opetus-, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaa ja niitä koskevaa tiedonlevitystä ja markkinointia.  Palvelussa julkaistavat sisällöt ovat linjassa Diakonia-ammattikorkeakoulun strategian ja arvojen kanssa.

Dialogin ja siinä julkaistut sisällöt saa linkittää muille sivustoille. Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiohankkeessa mukana oleva kirjoittaja/sisällöntuottaja saa kopioida tekstin tai muun sisällön hankesivustolle, jos siitä sovitaan erikseen ja jos tekstin yhteydessä mainitaan alkuperäinen julkaisupaikka. Osittaisia tekstejä saa lainata muilla sivustoilla sillä ehdolla, että lähde ilmoitetaan. Diakonia-ammattikorkeakoulu pidättää oikeuden kuvien ja graafisen materiaalin käyttöön, eikä niitä saa käyttää muualla ilman lupaa.

Vastuurajoitukset

Dialogin sisältöjen sopivuudesta vastaa Dialogin päätoimittaja yhdessä toimituksen kanssa. Päätoimittaja poistaa tarvittaessa epäasialliset ja sopimattomat kommentit. Toimituksella on oikeus poistaa asiaton teksti, kuva, muu materiaali tai kommentti sekä sulkea verkkopalvelu.

Diakonia-ammattikorkeakoululla on oikeus käyttää Dialogissa julkaistuja sisältöjä tiedottamisessa, markkinoinnissa ja julkaisutoiminnassa kaikilla julkaisualustoilla ja kaikissa palveluissa. Sisältö voidaan edellä luetelluissa käyttötarkoituksissa luovuttaa myös kolmannelle osapuolelle, kuitenkin niin että tekijänoikeuksia ei loukata. Kirjoittaja voi halutessaan kieltää tekstin luovuttamisen.

Lähettämällä tekstin toimitukselle kirjoittaja tai muu sisällöntuottaja antaa Dialogi-sisältökanavalle julkaisuluvan siihen materiaaliin, joka järjestelmään ladataan.

Tekijänoikeus ja vastuu mahdollisten muiden materiaalin tekijänoikeuksien noudattamisesta on kirjoittajalla. Kirjoittaja vastaa siitä, että sisältö ei sisällä sellaista kolmannen osapuolen aineistoa, jonka oikeuksia julkaiseminen voisi loukata. Tekijänoikeus on voimassa, vaikka sivulla ei olisi copyright-merkintää.

Diakonia-ammattikorkeakoululla on oikeus täydentää ja päivittää näitä käyttöehtoja tarpeen mukaan.

Creative Commons -lisenssi

Tämä teos on lisensoitu Creative Commons Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Lisenssi by-nc-nd -kuva.