Siirry sisältöön

Mikä Dialogi?

Dialogi on Diakonia-ammattikorkeakoulun verkkomedia, joka tekee näkyväksi Diakin asiantuntemusta, vahvuusalueita ja tuloksia kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Diakin vahvuusalueita ovat sosiaalinen osallisuus, muuttuva monikulttuurisuus, älykkäät sote-palvelut ja yhteisöissä elävät uskonnot. Dialogissa herätetään keskustelua ja otetaan kantaa ajankohtaisiin aiheisiin.

Dialogissa julkaistaan ilmiöjuttuja, henkilökuvia, ammatillisia artikkeleita, blogitekstejä ja julkaisuja. Ilmiöjutut pureutuvat ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin. Henkilöjutuissa esitellään yhteiskunnallisia vaikuttajia, Diakin alumneja ja opiskelijoita. Ammatillisissa artikkeleissa ja blogiteksteissä  Diakin asiantuntijat, sidosryhmät ja opiskelijat kirjoittavat omista tutkimusalueistaan ja niihin liittyvistä aiheista. Dialogissa pääset tutustumaan myös Diakin julkaisusarjoissa julkaistuihin teoksiin.

Dialogissa julkaistaan teemakokonaisuuksia ja yksittäisiä juttusisältöjä.

Diak on suurin sosiaalialalla

Diakonia-ammattikorkeakoulu on Suomen suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä ja vastaa yli 90 prosentista Suomen evankelis-luterilaisen kirkon diakonian ja nuorisotyön virkoihin kelpoistavasta ammattikorkeakoulutuksesta.

Diakin tavoitteena on maailma, jossa ketään ei jätetä. Dialogia ohjaavat Diakin arvot, joita ovat kristillinen lähimmäisenrakkaus, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, avoin vuorovaikutus sekä laadukas ja tuloksellinen toiminta. Lue lisää Diakista!