Siirry sisältöön
puhekuplia
Juttutyyppi  Blogi

Tervetuloa Dialogin pariin 

Dialogi on vuoropuhelua ja yhdessä ajattelua. Siksi Dialogi on erinomainen nimi julkaisulle, jossa kerromme työelämälle, sidosryhmille, entisille ja nykyisille opiskelijoille sekä medialle Diakin toiminnasta ja saavutuksista.

Dialogi yllyttää ja suorastaan pakottaa meidät vuoropuheluun lukijoidemme kanssa. Yhdessä voimme parhaiten ymmärtää ja tutkia hankkeidemme tai opiskelijoidemme onnistumisia ja saavutuksia. Tervetuloa mukaan!

Dialogi edellyttää riittävää turvallisuutta. Turvallisuus syntyy arvostuksen kautta. Arvostus rakentuu kyvystä tarkastella asiaa toisen näkökulmasta ja hyväksyä erilaiset ajatukset. Arvostus rakentuu myös ymmärryksestä, että jokaisella on yhtäläinen oikeus osallistua ja oivaltaa uutta.

Diakin strategiset päämäärät ovat kunnianhimoiset. Tavoittelemme maailmaa, jossa ketään ei jätetä. Luomme kestävää hyvinvointia yhteisöissä ja palvelujärjestelmissä. Tuotamme eettisiä ja älykkäitä ratkaisuja vahvuusaluillamme. Tartumme toimeen kohdennetusti ja ketterästi kokeillen.

Dialogi yllyttää ja suorastaan pakottaa meidät vuoropuheluun lukijoidemme kanssa.

Emme seiso siis tumput suorina odottamassa, että jotain tapahtuu, vaan olemme eturintamassa tekemässä maailmaa paremmaksi opiskelijoidemme kanssa. Näistä saavutuksista kertovat innovaatiotoimintamme reilut viisikymmentä tutkimus- ja kehittämishanketta vuosittain.

Saamme Diakin selkeästä profiilista paljon hyvää palautetta. Maailmanparannusvimmamme on ymmärretty. Siksi toivon mukaan yllätämme sinut Dialogin teemojen ja sisältöjen moninaisuudella. Tässä ensimmäisessä Dialogin teemakokonaisuudessa perehdymme moderniin pedagogiikkaan ja tutustumme simulaatio-opetukseen Diakissa.

Teemakokonaisuuden lisäksi Dialogista löytyy myös muuta luettavaa ilmiöjuttujen, puheenvuorojen ja henkilöjuttujen muodossa. Voit tutustua Dialogissa myös Diakin uusimpiin julkaisuihin.

Tervetuloa dialogiin!

Ps. Diakin, ja ammattikorkeakoulujen, varainhankinta jatkuu. Osallistu maailman parantamiseen Diakin nettisivuilla.